دانشگاه و دانشگاهیان مظهر تفکر، اندیشه و طرح های نو و پویا بوده که اقشار و طیفهای مختلف از بخش های خصوصی و عمومی درصدد بهره گیری از این ایده های ناب می باشد و البته طیفها و اقشاری سودجو نیز وجود دارند که میخواهند این بستر سوء استفاده نمایند.

بنابراین آنها در قالب شرکتهای هرمی گاهاً در محیط دانشگاه و خوابگاه اقدام به پیشنهادهای اغواکننده ای به قشر دانشگاهی می نمایند. اگرشما هم از آن دست از دانشگاهیانی بودید که چنین پیشنهادی داشتید می توانید جهت راستی ازمایی فعالیت قانونی انان به آدرس های ذیل مراجعه و صحت و سُقم آن را بیابید.

www.iranhoshdar.ir                        www.mlmbook.ir

با توجه به اطلاع رسانی رسانه ها مبنی بر خدمات دهی سامانه پیامکی 30006082 به منظور اطلاع از فعالیت شرکتهای هرمی و بازاریابی شبکه ای در کشور این سامانه هوشمند استعلام پیامکی، به شما کاربر گرامی این امکان را می دهد که با وارد نمودن اسم شرکت مورد نظر ( چه به زبان فارسی و چه به زبان انگلیسی ) و ارسال پیامک به شماره 30006082 جواب استعلام خود را بلافاصله و به صورت پیامک دریافت نمائید.